fbpx

RESULTATS –  CANET DE FALS, 25/05/24

El primer esdeveniment d’aquest any ja ha passat i com sempre l’esperit motard va ser total! Aventures, anècdotes i amistats van ser creades, però ja sé que el que vosaltres voleu amb ganes són els resultats!

Com sempre des de l’organització volem agrair el bon rotllo, el “pique” sa i la conya constant de la qual vàrem poder gaudir durant tot el dia, és un plaer veure que tota la feina de l’organització acaba culminant en un dia fantàstic on tothom ho va passar bé gaudint de la moto d’una manera diferent!
Sou tots i totes collonuts, del primer a l’últim! Moltes gràcies per fer que tot l’esforç es veiés més que recompensat!

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible! De debò que no hi ha paraules.

No m’enrotllo més, aquí teniu els resultats, que sé que alguns teniu MOLTES ganes d’espiar que van fer els altres!

LA TRACTORETA - 933 PUNTS

Equip format per:

 • Abel Solà
 • Vicky Soley

NARINANT - 743 PUNTS

Equip format per:

 • Jordi Mogas i Sauló

ORMACA GS - 677 PUNTS

Equip format per:

 • Oriol Mallafré Cazorla

TRAMUNTANET - 644 PUNTS

Equip format per:

 • Xavier Sayol Galve

ANSOLDATS - 638 PUNTS

Equip format per:

 • Jordi Capdevila

RAY FIELDS RIDER - 568 PUNTS

Equip format per:

 • Ramon Camps Saez

BAD_ARENYS - 544 PUNTS

Equip format per:

 • Pedro Llaga Rodríguez
 • Miriam Rodríguez Gimeno

VISITANDO ENTRE CURVAS - 513 PUNTS

Equip format per:

 • Ignacio Duran i Basté

 

SUBIPER - 505 PUNTS

Equip format per:

 • Xavier Subirats Peris

DAVID KTM - 380 PUNTS

Equip format per:

 • David Molina Dastis

** No va poder finalitzar a causa d’avaria mecànica

WILDFALCONS - 318 PUNTS

Equip format per:

 • Pere Delgado Caruda
 • Isaac Delgado Torrentsgeneros

Subscriu-te!

Vols ser el primer a assabentar-te de tots els esdeveniments MotoExplora?
* indica obligat

5 Comments

 1. David Molina dastis

  Una aventura molt emocinant i molt ben organitzat, llàstima que no vaig poder acabar-la degut a una avería, pero es molt emocionant passar pels controls virtuals i veure com vas acumulant la puntuació. Ho aconsellaría a tothom.

  Reply
 2. Vicky

  Vull agrair-vos la jornada del dissabte per aquest esdeveniment tan original! La seva diferència respecte d’altres esdeveniments, on tothom ha de seguir el mateix recorregut, és el que el fa realment atractiu. Cada edició sorprèn amb nous detalls i sorpreses (tot i que t’has passat amb el fantasma d’aquest cop Joan). L’organització feu una feina excel·lent abans, durant i després, i això es nota. A més, l’ambient durant la sessió és fantàstic, cosa que fa que l’experiència sigui encara més especial. Gràcies per oferir-nos una experiència tan única! Gràcies els/les participants pel bon rotllo i gaaaaassss!✊✊✊

  Reply
 3. Xavier Sayol

  Benvolgut Joan,

  Voldria expressar el meu més sincer agraïment per la recent edició de Moto Explora celebrada el passat dissabte. Ha estat un esdeveniment memorable que va trencar amb els formats habituals, oferint-nos una experiència singular i enriquidora.

  Aquest interessant format, que combina una planificació meticulosa amb la posterior obtenció de punts, va representar un repte mental i físic extraordinari. Va posar a prova les nostres habilitats i va fomentar un esperit de superació entre tots els participants.

  L’organització va ser impecable des del primer moment. L’esmorzar a primera hora va proporcionar-nos l’energia necessària per afrontar la jornada, mentre que el dinar i l’entrega de premis a la cloenda van ser el colofó perfecte per a una jornada inoblidable. Tot va estar marcat per una excel·lent coordinació i una gran atenció als detalls, fet que va contribuir a crear un ambient de camaraderia i diversió.

  Em sento especialment entusiasmat de poder participar en futures edicions, ja que la diversió i el bon ambient estan més que garantits. És clar que no podem permetre que els meus estimats amics de la tractoreta romanguin invictes gaire més temps!

  Moltes gràcies de nou per la teva dedicació i per fer possible un esdeveniment tan extraordinari.

  Amb afecte i gratitud,

  Xavier Sayol (tramuntanet)

  Reply
 4. Jordi Capdevila

  Des del meu punt de vista, el event de Canet de fals ha estat perfecte, ajuntant una gran organització, una gran selecció de punts de control i carreteres, un gran ambient de competitivitat i respecte entre participants, un molt bon sistema GPS que et dona tota la informació necessària sobre el punts de control i per acabar de arrodonir un gran dinar (totalment fora del estàndard de grans events moto-turístics).
  Si es busca un event competitiu, on es el participant el que ha de muntar-se la ruta, i de durada d’un dia aquest event hauria d’estar al calendari moto-turístic de qualsevol persona.

  Felicitats a la organització per aquest gran event.

  Reply
 5. Xavier Subirats

  Molt content amb la meva primera participació al Moto Explora, un event ben original que ja m’havia cridat l’atenció en les seves anteriors edicions, però en les quals no vaig poder participar per les dates.
  Aquesta vegada, tot i perdre’m el dinar per compromisos, vaig voler inscriure’m i no puc estar més content del resultat. A part dels llocs descoberts en la exploració, fer esment del bon funcionament del data logger (made in Joan) i sobre tot agrair a l’organització la seva tasca i simpatia.
  Segur que ens tornem a veure en les properes edicions !!!

  Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *