fbpx

Presentació MotoExplora Girona nord!

 

Moto Explora torna amb ganes, aquest cop tenim l’edició de Girona nord, que tindrà lloc el 07/10/23!

Com segurament ja sabeu, els esdeveniments Moto Explora es caracteritzen per oferir a cada participant l’oportunitat de crear la seva pròpia ruta, intentant passar pel màxim de controls virtuals (en l’ordre que es vulgui) per aconseguir obtenir el màxim de punts!
En aquest cas l’organització repartirà els punts de control per les següents comarques: La Garrotxa, el Ripollés i la part de la Cerdanya que pertany a la província de Girona.*
El punt de sortida/arribada serà el Camping Vall de Camprodon.

*Detall curiós, la Cerdanya està partida i pertany a dues províncies diferents!

Dins l’àrea seleccionada per a l’esdeveniment (uns 2000km²), l’organització hi repartirà al voltant de 40 punts de control virtuals, alguns seran senzills, d’altres una miqueta més complicats i, per alguns fins i tot pot ser que faci falta baixar de la moto i caminar l’últim tram!

Espera, has dit “punts de control virtuals“… que carai vol dir això?
Vol dir que els punts de control no tindran cap representació física, no hi haurà cap persona, ni cap carpa ni res que s’hi assembli. L’organització farà públic el llistat de controls virtuals unes setmanes abans de l’esdeveniment. El llistat de controls inclourà un plànol, les coordenades GPS de cada punt, una petita explicació i una foto amb la moto de l’organització al punt de control.
Evidentment, la puntuació de cadascun dels controls dependrà en gran manera de la distància al punt de sortida i de la dificultat. Això sí, tots ells seran transitables amb qualsevol mena de moto!

Per a tenir control del recorregut de cada explorador o equip d’exploradors (recomanem la inscripció en petits grups de fins a 5 motos!) l’organització ha desenvolupat un dispositiu GPS a mida per aquests esdeveniments! El dispositiu consta d’una antena GPS, una pantalla LCD, un microcontrolador ESP8266 i una targeta microSD.


L’antena GPS permet al dispositiu saber en tot moment on esteu, mentre que la pantalla us servirà per a saber els km recorreguts, la velocitat mitjana així com els controls obtinguts i la puntuació acumulada! La targeta microSD, per altra banda, anirà guardant tot el recorregut en format GPX.
Hem invertit al voltant de 250 hores en desenvolupar i testejar aquest dispositiu i la veritat és que, d’acord al feedback que ens heu anat fent arribar, fa que els esdeveniments Moto Explora siguin una experiència completament diferent!

Us podeu inscriure individualment (un dispositiu per explorador) o en equips de fins a 5 exploradors amb un sol dispositiu. Recomanem la inscripció en format equip, el lloguer del dispositiu té un cost que podeu repartir entre tots si, de totes maneres, aniríeu junts tota l’estona!

La inscripció en equip es fa tota a la vegada així que la persona que fa la inscripció haurà de fer el pagament complet per a tot l’equip! Recomanem posar-vos d’acord i fer Bizum o similar amb antelació. Si més endavant voleu afegir algun explorador o acompanyant, no hi ha problema, tan sols heu de contactar amb nosaltres al correu inscripcions@motoexplora.cat.

Si t’agrada el format, estigues atent! Les places són molt limitades (això NO és un esdeveniment massiu!!) així que ves preparant el teu equip d’exploradors i endavant!

Si voleu una miqueta més d’informació, sempre podeu consultar les imatges de l’últim Moto Explora o contactar amb nosaltres a info@motoexplora.cat!

Ah, i també us podeu dirigir al forum oficial dels esdeveniments Moto Explora, www.motoristes.cat o al grup de Telegram:  Grup Telegram

I si ja teniu ganes de començar a preparar una bona estratègia, us recomanem que doneu un cop d’ull als resultats de l’últim esdeveniment, on podreu veure els recorreguts realitzats per cada participant, les puntuacions i penalitzacions i, potser, extreure algunes conclusions que us ajudaran a convertir-vos en el proper guanyador Moto Explora!

Girona Nord, punt de sortida i arribada

 

El camping "Vall de Camprodon", situat entre els municipis de St Pau de Segúries i Camprodon, serà el punt de sortida i arribada d'aquesta edició de MotoExplora!
Els companys del camping ens oferiran un lleuger esmorçar a primera hora, mentre espereu que acabin les verificacions administratives. Podreu gaudir d'un café i una pasta de forma gratuita, tan sols haureu d'entregar el val que us donarem al finalitzar la verificació administrativa.

Des d'aquest mateix camping donarem la sortida, haureu de completar la ruta que haureu dissenyat i retornar al camping abans que s'esgoti el temps disponible!
Un cop arribeu tots, gaudirem d'un fantàstic dinar, dels premis i sorteixos i, sobretot, del bon rotllo que caracteritza els nostres esdeveniments!

Com a novetat, aquest cop us podem oferir també allotjament per a la nit de divendres a dissabte! Si no voleu matinar poder dormir al càmping i així estareu ben frescos per afrontar la ruta el dissabte!
Habitualment la reserva mínima és de dues nits, però hem negociat la possibilitat de reservar una sola nit per als participants, així com un petit descompte.
Si voleu dormir el divendres i el dissabte, també tenim disponible un descompte per a vosaltres, ens ho podeu fer saber a inscripcions@motoexplora.cat.

Encara no estàs inscrit? No et distreguis, les plaçes son MOLT limitades!

Subscriu-te!

* indicates required