fbpx

INFORMACIÓ GIRONA 07/09/2024

Hola, Exploradors!
Per aquest 07 de setembre, tindrem la sort de poder comptar amb els amics de Can Mosquette, que ens oferiran un esmorzar lleuger (cafè i pasta) a primera hora mentre completem la verificació administrativa i recollida dels dispositius data-loggers, aquest serà, per tant, el punt de sortida i arribada d’aquesta edició de MotoExplora a la província de Girona!

Des d’aquest mateix restaurant sortireu tots els participants en l’esdeveniment. Com ja sabeu, haureu de completar la ruta dissenyada i retornar al restaurant abans que s’esgoti el temps disponible!
Un cop arribeu tots els participants, podrem gaudir del fantàstic dinar que ens tindran preparat els amics del restaurant Can Mosquette!

Pel que fa als controls virtuals, igual que en l’esdeveniment de Canet de Fals, en lloc de limitar-nos artificialment per la forma de les comarques, hem decidit designar una distància màxima  de 30 km (aproximadament) des del punt de sortida. Encara estem acabant de definir els controls virtuals, aquesta distància és aproximada i l’organització ens reservem el dret de col·locar algun punt de control fora del cercle si considerem que això pot fer l’esdeveniment més interessant. Sigui com sigui us ho farem saber quan fem públics els controls de pas virtuals (aproximadament 4 setmanes abans de l’esdeveniment).

Aquí teniu també els horaris pel dia de l’esdeveniment:

7:45  – Verificació Administrativa
8:00 – Esmorzar
8:30 – 8:45 – Sortida participants
8:30 – 14:45 – Temps per la ruta
14:45 -15:00 – Recollida de dataloggers
15:00 – 17:00 – Dinar, sorteig i molt, molt bon rotllo!

L’ordre de sortida és IRRELLEVANT, ja que el temps comença a comptar quan us activem el datalogger en sortir de l’aparcament del punt de trobada.
Tots els participants disposeu exactament de 6:00 per a realitzar la ruta, independentment de l’hora a la qual sortiu.
Per aquest motiu no seguirem cap ordre en concret per a la sortida, es farà una fila i se sortirà en l’ordre que estigueu preparats.

Unes 4 setmanes abans de l’esdeveniment editarem aquesta pàgina per afegir els controls de pas virtuals, mentrestant, l’àrea de joc quedarà aproximadament així:

LLISTA D’INSCRITS CONFIRMATS:

Si vols més informació del format dels nostres esdeveniments o fotos dels esdeveniments passats, ho pots trobar aquí:

I si us voleu inscriure abans que no s’esgotin les places, ho podeu fer aquí:

Subscriu-te!

Vols ser el primer a assabentar-te de tots els esdeveniments MotoExplora?
* indica obligat

2 Comments

 1. Jordi Mogas

  Només imaginar per on haurà de passar qualsevol ruta, ja estic impacient per conèixer els controls virtuals i poder començar a planificar-la ruta. Fantàstiques carreteres en aquesta edició: un bon tros del Montseny, La Garrotxa, trams mítics del Ral·li Catalunya… Molt bona tria.
  Ara, si el punt fantasma ha de ser tant difícil de trobar com el darrer, espero que puntuï força més!

  Reply
  • VICKY

   Jo també impacient per conèixer els controls, però el fantasma més fàcil si us plau que si no només el troba en Jordi.

   Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *