fbpx

Girona Nord, punt de sortida i arribada

 

El camping "Vall de Camprodon", situat entre els municipis de St Pau de Segúries i Camprodon, serà el punt de sortida i arribada d'aquesta edició de MotoExplora!
Els companys del camping ens oferiran un lleuger esmorçar a primera hora, mentre espereu que acabin les verificacions administratives. Podreu gaudir d'un café i una pasta de forma gratuita, tan sols haureu d'entregar el val que us donarem al finalitzar la verificació administrativa.

Des d'aquest mateix camping donarem la sortida, haureu de completar la ruta que haureu dissenyat i retornar al camping abans que s'esgoti el temps disponible!
Un cop arribeu tots, gaudirem d'un fantàstic dinar, dels premis i sorteixos i, sobretot, del bon rotllo que caracteritza els nostres esdeveniments!

Com a novetat, aquest cop us podem oferir també allotjament per a la nit de divendres a dissabte! Si no voleu matinar poder dormir al càmping i així estareu ben frescos per afrontar la ruta el dissabte!
Habitualment la reserva mínima és de dues nits, però hem negociat la possibilitat de reservar una sola nit per als participants, així com un petit descompte.
Si voleu dormir el divendres i el dissabte, també tenim disponible un descompte per a vosaltres, ens ho podeu fer saber a inscripcions@motoexplora.cat.

Encara no estàs inscrit? No et distreguis, les plaçes son MOLT limitades!

Subscriu-te!

Vols ser el primer a assabentar-te de tots els esdeveniments MotoExplora?
* indica obligat

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *