fbpx

Barcelona 2024, Restaurant i punt de sortida

Hola, Exploradors!
El Restaurant “La Masia de Canet“, situat a la població de Canet de Fals, serà el punt de sortida i arribada d’aquesta edició de MotoExplora a la província de Barcelona!
Els nostres companys del restaurant oferiran a tots els participants un lleuger esmorzar durant l’estona destinada a les verificacions administratives i recollida dels dispositius data-loggers, on podreu gaudir d’un cafè i una pasta de forma gratuïta, tan sols haureu d’entregar el val que us donarem en finalitzar la verificació administrativa.

Des d’aquest mateix restaurant es farà la sortida de l’esdeveniment. Com ja sabeu, haureu de completar la ruta dissenyada i retornar al restaurant abans que s’esgoti el temps disponible!
Un cop arribin tots els participants, podrem gaudir del fantàstic dinar que ens tindran preparat els amics del restaurant La Masia de Canet!

Pel que fa als punts de control, aquest any hem canviat una miqueta el format, en lloc de limitar-nos artificialment per la forma de les comarques, hem decidit designar una distància màxima des del punt de sortida. Aquest any, per tant, la zona de cada esdeveniment formarà un cercle al voltant del punt de sortida i tindrà a dins tots els punts de control ben repartits. D’aquesta  manera esperem poder oferir-vos més llibertat i un repte una miqueta més interessant a l’hora de dissenyar les vostres rutes.
En aquest cas hem delimitat inicialment una distància màxima de 31 km, però encara estem acabant de definir els punts de control i és possible (encara que poc probable), que aquesta distància s’augmenti o es disminueixi en funció de les necessitats. Sigui com sigui us ho farem saber quan fem públics els punts de control (aproximadament 3 setmanes abans de l’esdeveniment).
Per tant, l’àrea de joc quedaria aproximadament així:

Si vols més informació del format dels nostres esdeveniments o fotos dels esdeveniments passats, ho pots trobar aquí:

I si us voleu inscriure abans que no s’esgotin les places, ho podeu fer aquí:

Subscriu-te!

Vols ser el primer a assabentar-te de tots els esdeveniments MotoExplora?
* indica obligat

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *